Sektion (alle) | |||||||
Virksomhedsstatus | Beliggenhedsadresse | Første regnskabsperiode | Hovedbranche | ||||
Legale ejere | Navne | Reelle ejere | Regnskabs år | ||||
Revision fravalgt | Stiftere | Virksomhedsform | RegnskabOgBoafslutning | ||||
Dekret | Tegningsregel | Direktion | Kvartalsbeskæftigelse | ||||
Formål | Kapital | Kapitaldelvist | Kapitalvaluta | ||||
Vedtægter |
Den 2022-01-07 tilføjes Virksomhedsstatus: OPLØST EFTER KONKURS (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Virksomhedsstatus: OPLØST EFTER KONKURS (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-06 fjernes Virksomhedsstatus: UNDER KONKURS (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Beliggenhedsadresse: Klavervej 28, 4600 Køge (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Første regnskabsperiode (slut): 2019-12-31 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Første regnskabsperiode (start): 2018-07-27 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Hovedbranche: Fremstilling af friske bageriprodukter (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Legale ejere: Nikita Mia Vergara (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Navne: MK Bakery IVS (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Reelle ejere: Nikita Mia Vergara (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Regnskabs år: --01-01 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Regnskabs år: --12-31 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Revision fravalgt: true (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Stiftere: Nikita Mia Vergara (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2022-01-07 fjernes Virksomhedsform: 81 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2021-11-24 Statstidende RegnskabOgBoafslutning
Den 2021-02-03 tilføjes Virksomhedsstatus: UNDER KONKURS (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2021-02-02 fjernes Virksomhedsstatus: UNDER TVANGSOPLØSNING (offentliggjort 2021-02-10)
Den 2021-02-09 Statstidende Dekret
Den 2020-11-24 tilføjes Tegningsregel: Virksomheden tegnes af en likvidator (offentliggjort 2021-02-10)
Den 2020-11-03 tilføjes Virksomhedsstatus: UNDER TVANGSOPLØSNING (offentliggjort 2021-02-10)
Den 2020-11-02 fjernes Virksomhedsstatus: NORMAL (offentliggjort 2020-11-03)
Den 2020-11-03 fjernes Direktion: Nikita Mia Vergara (adm. dir.) (offentliggjort 2020-11-03)
Den 2019-03-31 tilføjes Kvartalsbeskæftigelse: 1 (offentliggjort 2019-09-26)
Den 2018-07-27 tilføjes Beliggenhedsadresse: Klavervej 28, 4600 Køge (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Direktion: Nikita Mia Vergara (adm. dir.) (offentliggjort 2020-11-03)
Den 2018-07-27 tilføjes Formål: Selskabets formål er at drive bagervirksomhed samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed. (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Første regnskabsperiode (slut): 2019-12-31 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Første regnskabsperiode (start): 2018-07-27 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Hovedbranche: Fremstilling af friske bageriprodukter (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Kapital (Kapital): 1,00 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Kapitaldelvist: false (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Kapitalvaluta: DKK (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Legale ejere: Nikita Mia Vergara (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Navne: MK Bakery IVS (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Reelle ejere: Nikita Mia Vergara (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Regnskabs år: --01-01 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Regnskabs år: --12-31 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Revision fravalgt: true (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Stiftere: Nikita Mia Vergara (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Tegningsregel: Virksomheden tegnes af én direktør. (offentliggjort 2020-11-03)
Den 2018-07-27 tilføjes Vedtægter: 2018-07-27 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Virksomhedsform: 81 (offentliggjort 2022-01-11)
Den 2018-07-27 tilføjes Virksomhedsstatus: NORMAL (offentliggjort 2020-11-03)