Copied
 
 
Status: UNDERFRIVILLIGLIKVIDATION.
BVQ FOODS ApS
25458966
Lysholt Allé 3, 7100 Vejle
Telefonnummer mangler
Obligatorisk e-mail mangler
Hjemmeside mangler
Reklamebeskyttet
Beskrivelse
BVQ FOODS ApS er aktiv indenfor Engroshandel med mejeriprodukter, æg samt spiselige olier og fedtstoffer (463300). Selskabets formål er handel med mejeriprodukter og dermed beslægtet virksomhed, dels i eget regi, dels gennem koncernforbundne datterselskaber.
Tegningsregel
Virksomheden tegnes af en likvidator.
Oplysninger
Dato: 25.04.2024
Status
UNDERFRIVILLIGLIKVIDATION.
Etableret
22.06.2000 (23 år)
Form
Anpartsselskab (APS).
Vedtægter
Ingen vedtægtsdato.
Kapital
80.000,00 (DKK)
(27.08.2010)
Ansatte
0, (årsværk: 0)
0, kvt. . (årsværk: 0)
0, mdr. . (årsværk: 0)
Kønsfordeling
Mænd: 67 %
Kvinder: 33 %
Unisex: 0 %
2023, DKK
18.01.2024
Bruttoresultat

-6.361

Primær drift

-6.361

Årets resultat

-1.218

Aktiver

83.820

Kortfristede aktiver

83.820

Egenkapital

78.782

Afkastningsgrad

-8 %

Soliditetsgrad

94 %

Likviditetsgrad

+500%

Regnskab etc.
25.04.2024
Revision
Revision fravalgt.
Revisor
Ingen revisor angivet
Type af revisorbistand:
Ingen bistand
Virksomhedens regnskabsklasse:
Regnskabsklasse B
Regnskab
01.01.2023 - 31.12.2023
Offentliggjort: 18.01.2024 (98 dage)
Hent årsrapport
Årsrapport 2023 (18.01.2024)
Årsrapport 2022 (08.02.2023)
Årsrapport 2021 (04.02.2022)
Årsrapport 2020 (07.04.2021)
Årsrapport 2019 (07.05.2020)
Årsrapport 2018 (15.05.2019)
Årsrapport 2017 (17.05.2018)
Årsrapport 2016 (24.05.2017)
Årsrapport 2015 (26.05.2016)
Statstidende
25.04.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Tinglysning
25.04.2024
Opret en bruger for, at få live data fra statstidende.
Direktion
Ingen nuværende registrering.
Bestyrelse
Ingen nuværende registrering.
Stiftere
StiftereStatusDato
LACTO FOODS A/S (CVR 21658871) NORMAL 22.06.2000
Reelle ejere
Vi viser ikke reelle ejere.
Legale ejere
EjereStatusDatoAndelStemmer
LACTO FOODS A/S (CVR 21658871) NORMAL 01.10.2008 100,00% 100,00 %
Selskaber
Ingen nuværende registrering.